En blogg om det härliga livet på landet, biodling, ekologisk odling, hemslöjd och självhushållning. På vår lilla gård går begreppet kulturarv som en röd tråd genom verksamheten. Vi vill värna om de gamla nordiska arterna och raserna, både när det gäller djur och växter. Jag kommer att dela med mig av tips och idéer samt recept på olika egentillverkade produkter, allt från syltade kantareller till salvor och tvålar.
tisdag 2 april 2013
Väntar, väntar
Min hemgjorda äggkläckare verkar fylla sin funktion. Den håller (ganska) jämn temperatur på ca 37-38 grader, luftfuktigheten pendlar lite mer, men håller oftast ca 45-50%. Det är lite svårt det där med fuktigheten eftersom man får olika bud från alla håll, men jag kommer nog försöka öka den de sista dagarna. Vi är nu framme vid dag 14, så nu väntar vi med spänning!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar